Appartement Zwevegem Otegemstraat

NOG TE KOOP: 3 nieuwbouwappartementen in hartje Zwevegem.

Het nieuwbouwproject ‘Apollo’ omvat 14 verschillende entiteiten.
Ondergronds bevinden er zich garageboxen met berging. Alsook worden er bijkomende bovengrondse garageboxen en staanplaatsen aangeboden.

Een fietsenstalling en berging zijn reeds inbegrepen in de verkoopprijs. Het project voorziet appartementen met 2 of 3 slaapkamers.
‘Apollo’ is centraal gelegen in het centrum van Zwevegem met zicht op het oude Gemeentehuis en het park. Het nieuwbouwproject werd opgebouwd met prachtig groenzicht en garandeert voor elk appartement een zongericht en groot leefterras.
De appartementen hebben een oppervlakte tussen 83 en 128 m² en bieden de nodige ruimte en comfort wat uniek is in het hartje Zwevegem.
De uitzonderlijke ligging, de attractieve architectuur van het gebouw, de doordachte keuze van de materialen, de indeling van de appartementen met ruime terrassen en de luxueuze graad van de afwerking verzekeren een ongeëvenaard wooncomfort in een woonproject te Zwevegem.
Onze persoonlijke begeleiding tijdens het bouwproces is een extra troef, zo kunt u als klant in alle rust uw keuzes maken.

Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_3  Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_1

Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_2  Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_6

Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_5  Appartement_TeKoop_Zwevegem_Apollo_BeyaertProjects_298x199_4

PLANNEN

Inplantingsplan

Gelijkvloers

Verdieping 1

Verdieping 2

Dakverdieping

Gevels

Plan kelderverdieping

 

Verkoopslastenboek en prijzen op aanvraag

Voor vrijblijvende info of afspraak: T 056 75 54 52 – info@beyaertprojects.be
Verkopend immokantoor: Yvimat