Referenties

Nu de definitieve oplevering van het project ’t Gaverke in Waregem onopgemerkt is verstreken houden we ons eraan u en uw team te bedanken voor de vlotte samenwerking. Uw concept van ondernemen is immers zeer transparant. Je legt nauwgezet uit wat je gaat doen en je voert dit ook uit binnen een zeer strak tijdsbestek. Ondertussen zijn onze huurders nog steeds enthousiast over de gigantische lichtinval en bovenal over de geringe gasrekening!

Nu de werken aan onze woning nagenoeg voltooid zijn willen wij elk van u danken voor jullie medewerking en flexibiliteit bij de verbouwing. De werken zijn vlot en vlekkeloos verlopen en we zijn heel tevreden over het resultaat.

Wij zijn met Wim Beyaert in contact gekomen via mijn schoonbroer.
Hij wist me te vertellen dat samenwerken met Wim steeds correct én stipt gebeurde. Na de eerste kennismaking en telefoons hadden wij reeds een goed gevoel. Nadat de plannen getekend werden en de afspraken, over welke werken we zelf konden uitvoeren, gemaakt hadden was het wachten op onze vergunning. Stipt én zoals afgesproken kwam Wim en z’n team bij ons huis aan. De werken verliepen zeer vlot en in een zeer goede verstandhouding. We voelden echt dat we te maken hadden met stielmannen die oog voor detail én voor duurzaamheid.. Het goede gevoel dat we hadden bij Wim en z’n team werd ons ook nog eens bevestigd toen deze zomer onze dakwerker me op details wees (oa rubber onder lood aan plat dak). Hij zei aan deze kleine details zie je dat je met échte vakmensen hebt gewerkt. Zonder deze rubber zou de aansluiting ook dicht zijn, maar op deze manier heb je een dubbele zekerheid ! Leuk om zo samen te werken ! Bedankt Wim en het ganse team !

De renovatie van mijn woning is zeer vlot verlopen. Na het aangeven van de gewenste stijl heeft Beyaert Projects mij met woord en daad bijgestaan. Er werd een agenda opgesteld en de verschillende stielmannen volgden mekaar goed op. Wim Beyaert en zijn team heeft mijn idee voortreffelijk uitgevoerd. Hijzelf was steeds bereikbaar indien er iets dreigde verkeerd te lopen.

Beste Wim, in 2010 hebben we samengewerkt voor de renovatie van onze woning. We hebben je professionele aanpak ten zeerste gewaardeerd alsook de aangename en constructieve samenwerking. Bovendien werden de werken binnen de vooropgestelde, strikte timing gerealiseerd. Ook je verdere opvolging na de realisatie van het project stellen we op prijs. We laten niet na om je te contacteren als we in de toekomst nog een bouwproject willen uitvoeren.

Bij de aankoop van een perceel bouwgrond zijn wij toevallig bij u terecht gekomen voor het bouwen van onze woning. Aangezien wij geen ervaring hadden met het bouwen van een woning en nog minder met bouwmaatschappijen, mogen wij ons gelukkig prijzen dat we de realisatie van onze woning met een onderneming als Beyaert Projects uitgevoerd hebben.
Omdat wij tijdens het ganse bouwproces op de werf aanwezig waren, hebben wij de werken van nabij kunnen volgen – bepaalde uitvoeringen waren voor ons niet helemaal duidelijk. Wij hadden veel bewondering hoe u ons op een zeer duidelijke manier kon uitleggen hoe dit te werk ging, zodat dit voor ons te begrijpen was.
Toen wij met de verschillende aannemers en hun personeel tijdens de constructie van de woning informeerden over de samenwerking met u, waren die steeds vol lof. Daardoor werd het vertrouwen in uw bedrijf steeds groter naar mate de werken vorderden.
Voor ons is het duidelijk dat we zeer tevreden zijn, en in de toekomst nooit zouden twijfelen om dergelijke opdrachten aan u toe te vertrouwen.
U mag gerust uw logo van uw bedrijf wijzigen:
van ‘SAMEN BOUWEN EN VERBOUWEN’, naar ‘SAMEN BOUWEN EN VERBOUWEN IN VERTROUWEN’.

Beste Wim, wij hebben vandaag uw rekening ontvangen.  De buitenverlichting werkt echter niet meer sinds ze hier gewerkt hebben, noch vooraan, noch achteraan. Wil je vragen dat er nog eens iemand langskomt hiervoor aub, het is weliswaar maar een kleinigheid, maar voor ons nu wel vervelend. Voor de rest is nu alles in orde vermoed ik, behalve nog de vensterbank en het parket, dat in april wordt geplaatst. Veronique komt volgende week nog eens langs.
In ieder geval ten zeerste bedankt voor de organisatie van de werken!
Met vriendelijke groeten, Greta

Beste Wim, het verloop van de werken vandaag was opnieuw prima. De vloerder heeft alles afgewerkt rond +/- 16:00 uur. Bovendien met een staat van opruiming en netheid op ” U ” tegen te zeggen! Geef gerust deze boodschap door van onzentwege.

Geachte heer Beyaert, beste Wim, heb net het relaas van jullie bezoek van vandaag gekregen van mijn echtgenote.
Ik wil je alvast bedanken voor het nemen van de leiding in de werken. Lena apprecieerde ten volle je aanpak en efficiency.
Dank en een prettig weekend.

Beste Wim, ik ben zopas op werfbezoek geweest op de werf van Hans en Nele Meersman te Beveren-Leie. Bij deze een pluim voor jullie voor de reeds uitgevoerde werken en de blijkbaar strak aangehouden timing! Het is heel aangenaam om vast te stellen dat er dergelijke kwaliteit van werk geleverd wordt, zowel voor de bouwheer als voor de architect. Het is onze taak als architect om een aannemer te wijzen op eventuele fouten in uitvoering, maar we zijn er ook van overtuigd dat als het goed is, het ook gezegd mag worden. Bedankt en prettig weekend.

Beste Wim, de schilders hebben heden het huis verlaten, hartelijk dank voor het waarmaken van de vooropgestelde timing.
Op enkele details na zijn we klaar. Dank voor de coördinatie en de aangename samenwerking. We wensen jou en je familie nog een aangename vakantie toe.
We horen elkaar terug einde augustus.